[ad_1]
غروب شهر
به نقل از خبرگزاری مهر، مهدی انصاری دوگاهه مدیرکل آزمایشگاههای مرجع کنترل کیفیت غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، او گفت: ایده احداث کلین روم از نزدیک به سال ۹۶ در آزمایشگاه نقل شد و سازمان غذا و دارو به جستوجو تاییدیه ای از سازمان بهداشت جهانی می بود تا آزمایشهای صورت گرفته در سطح منطقه و بین الملل دارای قابلیت قبول بوده و نتایج آزمون ما مورد قبول دیگر کشورها نیز باشد.
او گفت: همان زمان خواست بازدید به سازمان بهداشت جهانی ارسال شد و بعد از بازدید و کنترل مستندات همه موارد مورد قبول قرار گرفت اما از لحاظ فیزیکی آزمایشگاه میکروبیولوژی مورد قبول واقع نشد؛ بر این مبنا چند مطرح از شرکتهای طراح کلین روم دریافت و طی دو سال تازه توانستیم قبول سازمان بهداشت جهانی را برای آن دریافت کنیم.
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع کنترل کیفیت غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: با افتتاح اتاق تمیز آزمایشگاه سازمان غذا و دارو، نتایج آزمایشات انجام شده در آن میتواند مورد استناد دیگر کشورها قرار میگیرد.
وی در خصوص آزمایشگاه برسی حسی محصولات غذایی نیز او گفت: انجمن بین المللی تخصصی مربوط به روغن زیتون وجود دارد که به کشورهای گوناگون تاییدیه و گواهی معتبر برسی حسی روغن زیتون را در صورت وجود صلاحیت و امکانات ملزوم میدهد و برای صادرات محصولات مورد وثوق کشورهای دیگر است.
به حرف های انصاری، در برسی حسی محصولات خوراکی بدون منفعت گیری از دستگاه و تنها با حواس پنجگانه محصولات مورد برسی قرار میگیرند که راه حلهای استاندارد و قبول شدهای دارد. افراد با توانایی حسی مورد آزمون و آموزش قرار گرفته و میتوانند در این عرصه فعالیت کرده و یا به گفتن توانایی فردی در زندگی روزمره خود منفعت گیری کنند.
وی با گفتن این که برسی حسی در رابطه انواع محصولاتی همچون برنج، عسل، گوشت، غلات، گندم، ماهی و…، کاربرد دارد، خاطرنشان کرد: آزمایشگاه برسی حسی اکنون تنها در رابطه روغن زیتون فعالیت خواهد کرد و به مرور محصولات دیگر نیز اضافه خواهند شد.
دسته بندی مطالب
غروب شهر
[ad_2]