[ad_1]
غروب شهر
«پن هی»، نویسنده مهم مطالعه از دانشگاه کاردیف در بریتانیا، او گفت: «مسائل بهداشت عمومی مربوط به مصرف قند به طور گسترده مورد او گفت و گو قرار گرفته است، اما اگر تعامل با تغییرات اقلیمی را در نظر بگیریم، اوضاع بدتر خواهد شد.»
محققان تخمین میزنند که اگر گرمایش جهانی با شدت جاری خود ادامه یابد، مصرف قند افزودنی میتواند تا سال ۲۰۹۵ تقریباً ۳ گرم در روز افزایش یابد.
انجمن قلب آمریکا پیشنهاد میکند مصرف قند افزودنی به ۳۶ گرم در روز برای مردان و ۲۵ گرم برای زنان محدود شود، چراکه مصرف بیشتر از حد قند افزودنی خطر چاقی، دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی را افزایش میدهد.
«شارلوت کوکوفسکی»، محقق دانشگاه کمبریج در بریتانیا، او گفت: «شواهد در رابطه چگونگی تحول الگوهای غذایی ناشی از گرمای شدید تا این مدت نسبتاً کم است.»
او او گفت: «این تحقیق مسیری را که از طریق آن تغییرات اقلیمی میتواند بر سلامت انسان تأثیر بگذارد، برجسته میکند.»
کوکوفسکی افزود: «آنچه به اختصاصی دلواپسکننده است این است که صدمهپذیرترین گروهها هم زیاد تر در معرض گرمایش می باشند و هم زیاد تر در معرض خطر بیماریهای مرتبط با رژیم غذایی قرار دارند.»
دسته بندی مطالب
غروب شهر
[ad_2]