[ad_1]
غروب شهر
به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از وبدا،دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در رابطه مصرف لبنیات در دوران بارداری خبرداد: لبنیات از جمله شیر، ماست و پنیر، سرشار از مواد مغذی نظیر پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین A، ویتامین B12 و ویتامین B2 است که در دوران بارداری برای سلامت مادر و رشد صحیح جنین الزامیاند.
بر همین مبنا، پیشنهاد میشود زنان باردار روزانه بین ۳ تا ۴ واحد لبنیات کمچرب را در رژیم غذایی خود بگنجانند. این مقدار مصرف نهتنها جهت بزرگ شدن غیرطبیعی جنین نمیشود، بلکه با تحکیم سیستم ایمنی، استحکام استخوانها و دندانها، و فراهم نیازهای تغذیهای مادر و جنین، نقش کلیدی در سلامت بارداری دارد.
دفتر بهبود تغذیه جامعه پافشاری کرد: پرهیز از لبنیات در دوران بارداری میتواند سلامت مادر و جنین را به خطر بیندازد و پیروی از باورهای نادرست در این عرصه پیشنهاد نمیشود.
دسته بندی مطالب
غروب شهر
[ad_2]