[ad_1]
غروب شهر
به نقل از خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، از نظر دیگر، همان مطالعه نشان داد که جایگزینی این سیبزمینیهای سرخکرده با غذاهای سبوسدار میتواند گمان ابتلاء به بیماری قند خون را تا ۱۹ درصد افت دهد.
دکتر «والتر ویلت»، استاد اپیدمیولوژی و تغذیه در دانشگاه هاروارد و یکی از نویسندگان این مطالعه، او گفت: «مطلب بهداشت عمومی در اینجا ساده و قوی است: تغییرات کوچک در رژیم غذایی روزانه ما میتواند تأثیر مهمی بر خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ داشته باشد. محدود کردن سیبزمینی- به اختصاصی محدود کردن سیبزمینی سرخکرده- و انتخاب منبع های سالم و سبوسدار کربوهیدرات میتواند به افت خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ در سراسر جمعیت پشتیبانی کند.»
همانطور که تیم ویلت گفت، تحقیقات قبلی نشان داده می بود که سیبزمینی، عامل مهم تغذیهای در تشکیل دیابت است.
اما آیا نحوه پخت سیبزمینی مهم است؟
مطالعه تازه بر دادههای مربوط به بیشتر از ۲۰۵۰۰۰ نفر که در مطالعه سلامت پرستاران ثبتنام کرده بودند، متمرکز می بود.
این مطالعات برای محققان تغذیه حکم معدن طلا را دارند، چون به زمان سه دهه، شرکتکنندگان پرسشنامههای دقیقی در رابطه رژیم غذایی خود پر کرده بودند.
در این نظرسنجیها سوالاتی در رابطه تعداد دفعات مصرف سیبزمینی سرخکرده، سیبزمینی پخته، آبپز یا پوره شده در هفته و غلات کامل نیز پرسیده شد.
یقیناً، سلامت هر شرکتکننده نیز بیشتر از ۳۰ سال پیگیری شد. در طول این زمان، ۲۲۲۹۹ شرکتکننده به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند.
در رابطه سیبزمینی، نحوه پخت آن اهمیت داشت: در حالی که فقط سه وعده سیبزمینی سرخکرده در هفته خطر دیابت را ۲۰ درصد افزایش میداد، خوردن سیبزمینی پخته، آبپز یا پوره شده هیچ تأثیری بر خطر دیابت نداشت.
سید محمد موسوی، نویسنده مهم از دانشگاه هاروارد، او گفت: «ما دریافتیم که جایگزینی سه وعده سیبزمینی سرخکرده با غلات کامل- به گفتن مثال، پاستا یا نان سبوسدار- گمان ابتلاء به دیابت نوع ۲ را تا ۱۹ درصد افت میدهد. حتی جایگزینی با غلات تصفیهشده (نه سبوسدار) به جای سیبزمینی سرخکرده به افت خطر دیابت پشتیبانی کرد.»
دسته بندی مطالب
غروب شهر
[ad_2]