ربط مصرف گوشت قرمز و زوال عقل – غروب شهر

[ad_1]
غروب شهر

به نقل از خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، به حرف های محققان، افرادی که مقدار بسیاری گوشت قرمز و فرآوری شده مصرف می‌کنند، زیاد تر در معرض ابتلاء به زوال عقل می باشند.

محققان دریافتند خوردن بیشتر از یک وعده گوشت قرمز در روز-به اندازه یک قالب صابون- با افزایش ۱۶ درصدی خطر زوال شناختی مرتبط است.

و خوردن بیشتر از یک چهارم وعده روزانه گوشت قرمز فرآوری شده- بیکن، سوسیس، هات داگ و همانند آن – خطر زوال عقل را تا ۱۳ درصد و خطر زوال شناختی را تا ۱۴ درصد افزایش می‌دهد.

علاوه بر این، به نظر می‌رسد مغز افراد با هر وعده اضافی گوشت قرمز که روزانه می‌خورند سریع تر پیر می‌شود.

از نظر دیگر، نتایج مشخص می کند که جایگزینی گوشت قرمز با مغزها و حبوبات خطر پیری زودرس مغز را افت می‌دهد.

دکتر «دانیل وانگ»، محقق ارشد در بیمارستان بریگهام و زنان بوستون ماساچوست، می‌گوید: «دستورالعمل‌های رژیم غذایی بر افت خطرات بیماری‌های مزمن همانند بیماری قلبی و دیابت تمرکز دارند، در حالی که سلامت شناختی علیرغم ربط با این بیماری‌ها کمتر مورد او گفت و گو قرار می‌گیرد.»

وانگ او گفت: «ما امیدواریم نتایج ما دقت بیشتری به ربط بین رژیم غذایی و سلامت مغز را تشویق کند.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۳۴۰۰۰ پرستار و متخصص سلامت را که در پروژه‌های تحقیقاتی طویل مدت برای ردیابی سلامت و سبک زندگی شرکت می‌کردند، تجزیه و تحلیل کردند.

نتایج نشان داد که به ازای هر وعده اضافی گوشت قرمز، افراد نزدیک به ۱.۶ سال از لحاظ توانایی شناختی و حافظه کلامی پیرتر بودند.

آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی،اجتماعی و تکنولوژی، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ایران وجهان را در وب سایت غروب شهر دنبال کنید.

با این حال، محققان دریافتند جایگزینی یک وعده گوشت در روز با آجیل یا حبوبات خطر ابتلاء به زوال عقل را تا ۱۹ درصد و افت شناختی را تا ۲۱ درصد افت می‌دهد.

این مطالعه مشخص می کند که جایگزینی گوشت با آجیل یا حبوبات نیز نزدیک به ۱.۴ سال پیری مغز را کُند می‌کند.

محققان گمان می‌زنند که گوشت قرمز امکان پذیر با تأثیرگذاری بر باکتری‌های ناسالم روده به سلامت مغز صدمه رساند.

یکی از محصولات جانبی تجزیه گوشت قرمز توسط باکتری‌های روده، تری متیل آمین N-اکسید، می‌تواند با ترویج پلاک‌های آمیلوئید بتا و تاو که مشخصه‌های پروتئین سمی بیماری آلزایمر است، به سلامت مغز صدمه رساند.

به حرف های محققان، چربی اشباع شده و نمک حاضر در گوشت قرمز فراوری شده نیز امکان پذیر بر سلامت سلول‌های مغز تأثیر بگذارد.

دسته بندی مطالب
غروب شهر

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]