از لاغری تا مبارزه با سرطان و تحکیم سیستم ایمنی بدن_غروب شهر

[ad_1]
به گزارش غروب شهر

گریپ‌فروت با طعم ترش و بعضی اوقات تلخ خود، احتمالا انتخاب اول همه نباشد، اما این میوه از خانواده مرکبات، گنجینه‌ای از مواد مغذی الزامی برای بدن است. خواص گریپ‌فروت در تحکیم سیستم ایمنی و بهبود کلی سلامت بدن نقش بسزایی دارد.

این میوه منبعی غنی از فیبر، پتاسیم، منیزیم و ویتامین‌های A و C است. وجود این ترکیبات نه تنها از افتمواد مغذی در بدن جلوگیری می‌کند، بلکه می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی و افزایش طول عمر نیز پشتیبانی شایانی نماید.

کنترل دیابت و پیشگیری از سرطان

یکی از با اهمیت ترین خواص گریپ‌فروت، شاخص گلیسمی (GI) پایین آن است. این ویژگی علتمی‌شود قند خون به شدت افزایش اشکار نکند و به همین علت، گزینه‌ای عالی برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ برای کنترل قند خون محسوب می‌شود.

این چنین، گریپ‌فروت به علت داشتن مقادیر بالای ویتامین C که یک آنتی‌اکسیدان قوی است، از سلول‌ها در برابر صدمه رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند. این خاصیت، خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها همانند سرطان مثانه و کلیه را افت می‌دهد.

پشتیبانی به لاغری و افت سختی خون

اگر به جستوجو کنترل وزن و چربی سوزی هستید، گریپ‌فروت را در رژیم غذایی خود بگنجانید. این میوه کم‌کالری بوده و به علت داشتن آب و فیبر زیاد، شما را برای زمان طویل‌تری سیر نگه می‌دارد و از پرخوری جلوگیری می‌کند.

علاوه بر این، پتاسیم حاضر در گریپ‌فروت با خنثی کردن اثرات نامطلوب سدیم، به شل شدن دیواره عروق خونی و در نتیجه افت سختی خون پشتیبانی می‌کند. این کار خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را به شکل چشمگیری افت می‌دهد.

تحکیم سیستم ایمنی و سلامت کبد

آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی،اجتماعی و تکنولوژی، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ایران وجهان را در وب سایت غروب شهر دنبال کنید.

گریپ‌فروت به لطف داشتن ویتامین‌های A و C، یک تحکیم‌کننده قوی برای سیستم ایمنی بدن است. مصرف منظم آن می‌تواند زمان و شدت علائم سرماخوردگی را افت دهد و از بدن در روبه رو عفونت‌های باکتریایی محافظت کند.

آنتی‌اکسیدان‌های حاضر در این میوه این چنین به افت التهاب در کبد پشتیبانی کرده و از سلول‌های آن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می‌کنند. این ویژگی‌ها سلامت کبد را بهبود می‌بخشد.

هشدار مهم: تداخلات دارویی

با وجود همه مزایا، مصرف گریپ‌فروت برای همه افراد مناسب نیست. این میوه با برخی داروها تداخل جدی دارد؛ از جمله داروهای کاهنده کلسترول (استاتین‌ها)، برخی از داروهای سختی خون، داروهای ضد اضطراب و ضد آلرژی. این تداخل می‌تواند اثربخشی داروها را تحول داده یا عوارض جانبی خطرناکی تشکیل کند.

بهترین زمان مصرف

برای منفعت بردن از خاصیت چربی سوزی گریپ‌فروت، بهترین زمان مصرف آن نیم تا یک ساعت قبل از قولهای مهم غذا است تا به افت اشتها پشتیبانی کند. با این حال، قبل از افزودن این میوه به رژیم غذایی خود، به‌اختصاصی اگر داروی خاصی مصرف می‌کنید، حتماً با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت نمایید.

منبع: مهر

دسته بندی مطالب
غروب شهر

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع