[ad_1]
غروب شهر
به نقل از خبرنگار مهر، انگور از منبع های پتاسیم محسوب میشود؛ به این علت خوردن آن علتکاهش فشارخون خواهد شد. از نظر دیگر افتپتاسیم علتابراز اختلال حواس و افسردگی در سنین بالا و سالمندی میشود، به خصوص در افرادی که میوه و سبزی کم مصرف میکنند، عادت به خوردن انگور میتواند پشتیبانی کننده باشد. انگور دارای ترکیبهایی با خواص آنتیاکسیدانی است که دریافت آنها از ابراز سرطانهایی که بر تاثییر آلودگی هوا و خوردن فرآوردههای گوشتی امکان پذیر به وجود بیاید، پیشگیری میکند.
انگور میوهای است که از هزاران سال قبل زیر کشت میرفته و در دوران کهن، مورد تمجید و احترام تعداد بسیاری از تمدنهای دوران باستان بوده است. نهال انگور؛ به طور خوشهای روی درختی به نام درخت مو رشد میکند و در مناطق معتدل در سراسر جهان از اروپا و آفریقا گرفته تا استرالیا و آمریکا و صد یقیناً ایران پرورش داده میشود.
این میوهی دوست داشتنی محصولات فرآوری شدهی بسیاری دارد و خاصیت انگور؛ در کنار طعم بی نظیرش علتشده تا به یکی از پرطرفدارترین میوهها در دنیا تبدیل شود. ما در این مقاله تصمیم داریم تا شما را با همه خواص انگور؛ و انواع گونههای آن آشنا کنیم، بعد لطفاً تا انتهای این نوشته با ما همراه باشید.
خواص انگور در طب ایرانی
در طب ایرانی به خواص انگور، به طور زیاد اشاره شده است. انگور مزاج گرم و تری دارد و در فصل تابستان میتواند به گفتن یک وعده غذایی کامل منفعت گیری شود. یقیناً باید دقت کرد انگور تازه نفخ بسیاری تشکیل میکند. این چنین انگور میوهای زیاد سریع هضم است و رطوبت مورد نیاز بدن را فراهم میکند. منفعت گیری از خواص انگور را برای پاکسازی مجاری و عروق و ریه پیشنهاد میکنند.
خواص انگور برای افت سختی خون
خوردن یک فنجان انگور یا ۱۵۰ گرم از آن، چیزی در نزدیک به ۲۸۸ میلی گرم پتاسیم را به بدن شما میدهد که نزدیک به ۶٪ از نیاز روزانهی بدن شما به پتاسیم را فراهم میکند؛ مصرف کم پتاسیم میتواند به افزایش خطر سختی خون بالا بیانجامد و در نتیجه به مشکلات و بیماریهای قلبی و سکتهی مغزی منجر شود.
کمتر از بیماریهای قلبی رنج برده و عمر طویلتری نسبت به سایرین دارند، وجود پتاسیم بالا علتمیشود تا خاصیت انگور، زیاد زیاد باشد. این چنین انگور برای داشتن مقدار بسیاری از ترکیبات سودمند برای بدن است که میتوانند از بدن در برابر برخی از انواع اشکار سرطان محافظت کنند. رسوراترول یکی از ترکیبات سودمند حاضر در این میوه است که تحقیقات بسیاری روی آن انجام شده و قوت آن در پیشگیری و درمان سرطان به خوبی اثبات شده است.
اگرچه ترکیب مواد سودمند بی نظیر حاضر در مزایا انگور؛ در کنار هم میتوانند علتخاصیت انگور در درمان سرطان باشند. علاوه بر رسوراترول، انگور شامل مقدار خوبی از کوئرستین، آنتوسیانین و کاتچین است که همهی آنها میتوانند به ایمن سازی بدن در برابر سرطان پشتیبانی کنند.
خواص انگور برای دیابت
هر فنجان انگور ۲۳ گرم قند را در خود دارد که به همین خاطر میتواند گزینهی خوبی برای افراد مبتلا به دیابت باشد؛ این میوه شاخص گلیسمی پایین ۵۳ را دارد و همین عدد مشخص می کند که خواص انگور، میتواند شدت خوبی در بالا بردن مقدار قند خون داشته باشد. علاوه بر این، خاصیت انگور میتواند علتبالا بردن مقدار قند خون شود.
رسوراترول مقدار حساسیت بدن به انسولین را افزایش میدهد که به پشتیبانی آن بدن میتواند از گلوکز بهتر منفعت گیری کند و در نتیجه سطح قند خون را افت دهد. رسوراترول هماین چنین میتواند تعداد گیرندههای گلوکز در غشای سلول را افزایش دهد که میتواند روی سطح قند خون، تاثییر مثبتی داشته باشد. کنترل سطح قند خون در طول زمان میتواند خطر ابتلاء به دیابت را افت دهد و به همین علت خاصیت انگور؛ در این عرصه از اهمیتی حیاتی برخوردار است.

خواص انگور برای سلامت چشم
حقیقت کمتر شنیده شده درموردی خواص انگور؛ این است که ترکیبات گیاهی حاضر در انگور میتوانند از بافت چشم در برابر بیماریهای شایع بیماری محافظت کنند. در یک تحقیق نشان داده شد که موشهایی که از رژیم غذایی حاوی انگور منفعت گیری کرده بودند، به نسبت دیگر موشها، کارکرد شبکیهی بهتری داشتند و به صدمه بینایی کمتری دچار شدند.
تحقیقات تعداد بسیاری نشان دادهاند که خواص انگور، برای وجود ترکیبات بسیاری از آنتی اکسیدانهای لوتئین و زیگزانتین است و این مواد میتوانند به محافظت از چشم در برابر صدمههای ناشی از نور آبی که از صفحات نمایش ساطع میشود پشتیبانی کنند.
خواص انگور برای تحکیم حافظه
انگور در پیشگیری از بیماریها و فراهم مواد مغذی مورد نیاز بدن را بازدید کردیم اما دلنشین است بدانید خوردن انگور؛ میتواند مزایا تعداد بسیاری برای سلامتی مغز و تحکیم حافظه داشته باشد.
نوشیدن ۲۳۰ میلی لیتر آب میوه انگور؛ میتواند شدت حافظه و خلق و خو را ۲۰ دقیقه بعد از مصرف، بهبود ببخشد. هماین چنین تحقیقاتی که بر روی موشها انجام شده مشخص می کند که دریافت رسوراترول حاضر در انگور به زمان ۴ هفته، توانایی یادگیری، حافظه و خلق و خو را تحکیم میکند. علاوه بر آن در قسمتهایی از مغز موشها و جریان خون آنها رشد و افزایش دیده شد.
خواص انگور برای سلامت قلب
انگور قرمز برای حجم بالای آنتیاکسیدان حاضر در آن است که به سیستم قلبی و عروق پشتیبانی میکند. آنتی اکسیدانهای حاضر در انگور قرمز التهاب را افت خواهند داد و رگهای خونی را آرام میکنند، هماین چنین درست به اندازهی آسپرین، خون را رقیق کرده و از لخته شدن پلاکتها جلوگیری میکنند. این مواد مغذی طبق معمولً در پوست و دانههای انگور قرمز وجود دارند.
برای بهبود کارکرد قلب میتوانید از خواص انگور قرمز؛ منفعت گیری کرده و آن را در برنامهی غذایی خود جای دهید، اما برای داشته باشید که انگور میتواند مقدار قند خون را افزایش دهد به همین جهت مصرف بیشتر از حد آن پیشنهاد نمیشود.

خوردن انگور در حالت ناشتا
یکی از با اهمیت ترین نکات در داشتن یک رژیم غذایی سالم، دانستن آداب غذا خوردن و خواص هر ماده غذایی است. برخی از میوهها همانند هندوانه یا انواع آجیلها میتوانند در صورت خورده شدن با شکم خالی، به معده و بدن پشتیبانی کنند اما برخی از میوهها اگر ناشتا خورده شوند، میتوانند زیان اور باشند؛ انگور یکی از این میوهها است.
هیچ زمان انگور را با شکم خالی نخورید. مقدار زیاد انگور میتواند علتافزایش اسید در معده شده و به پوشش داخل معده و روده صدمه بزند. هماین چنین خوردن انگور به طور ناشتا میتواند به سردرد، التهاب معده و حالت تهوع منجر شود. انگور به علت داشتن اسید سالیسیلیک میتواند تحریک پذیری معده را افزایش دهد.
قرار دادن این میوهی خوشمزه در سبد غذایی ما، میتواند به پیشگیری از تعداد بسیاری بیماریها پشتیبانی کرده و به سلامت بدن پشتیبانی کند. با این وجود، یادآوری این مسئله الزامی است که مصرف بی رویهی هر مادهی غذایی میتواند برای سلامت ما خطر آفرین باشد؛ در نتیجه بهتر است پیش از منفعت گیری از رژیمهای غذایی خودساخته، با یک پزشک تغذیه مشورت داشته باشیم تا با مصرف درست مواد غذایی، سلامتی و شادابی را برای خود فراهم کنیم.
دسته بندی مطالب
غروب شهر
[ad_2]