[ad_1]
غروب شهر
به نقل از خبرنگار مهر به نقل از آسوشیتدپرس، مطالعهای توسط مؤسسه والتر و الیزا هال، قدیمیترین مؤسسه تحقیقات پزشکی استرالیا، نشان داد که در آزمایشات پیش بالینی، محققان کشف کردند که تنها دو روز مصرف غذاهای سرشار از چربیهای اشباع، سطح IL-۲۲، یک پروتئین محافظ کلیدی که سلامت روده را نگه داری کرده و به کنترل التهاب پشتیبانی میکند، را به طور قابل توجهی افت میدهد.
بر پایه مطالعه انتشار شده، موشهای آزمایشی با وجود سالم به نظر رسیدن، علائم میکروسکوپی التهاب و اختلال در کارکرد روده را نشان دادند.
«سیریل سیلت»، نویسنده ارشد این مطالعه از این مؤسسه تحقیقاتی، او گفت: «هر وعده غذایی که مصرف میکنیم به طور فعال سلامت روده ما را شکل میدهد.»
سیلت او گفت: «هرچه چربیهای اشباعشده بیشتری مصرف کنیم، التهاب بیشتری تشکیل میشود و کم کم دفاع روده ما را تضعیف کرده و حساسیت ما را به التهاب مزمن افزایش میدهد.»
بیماریهای التهابی مزمن، همانند بیماری سلیاک، بیماری التهابی روده و آرتریت روماتوئید، می باشند. با این حال، محققان میگویند که چگونگی تشکیل این بیماریها به خوبی فهمیدن نشده است.
این مطالعه نشان داد که رژیمهای غذایی پرچرب نه تنها علتالتهاب خواهد شد، بلکه توانایی بدن برای مبارزه با آن را با افت IL-۲۲ سرکوب میکنند. محققان این چنین دریافتند که چربیهای اشباعنشده، همانند چربیهای حاضر در آجیل، دانهها و آووکادو، تاثییر معکوس دارند و IL-۲۲ را افزایش داده و دفاع روده را تحکیم میکنند.
«لی شیونگ»، عضو تیم تحقیق، او گفت: «توانمندیهای محافظتی روده میتواند تنها در عرض دو روز، حتی بدون هیچ علامت ظاهری، به خطر بیفتد.»
این تیم این چنین توانست با فراهم مجدد IL-۲۲، کارکرد روده را در موشها بازیابی کند که به پتانسیل بازیابی سلامت روده در انسان اشاره دارد.
محققان امیدوارند یافتههای آنها بر دستورالعملهای غذایی تأثیر بگذارد تا بر حمایتطبیعی از سلامت روده از طریق تغذیه، به اختصاصی با تشویق مصرف چربیهای غیراشباع و افت مصرف چربیهای اشباع، تمرکز کنند.
دسته بندی مطالب
غروب شهر
[ad_2]