افزایش خطر بیماری قلبی با افتاین ماده معدنی – غروب شهر

[ad_1]
غروب شهر

به نقل از خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، بازدید تازه مشخص می کند که سطوح پایین منیزیم امکان پذیر بر خطر ابتلاء به چندین بیماری قلبی عروقی تأثیر بگذارد و تعداد بسیاری از افراد مقادیر کافی منیزیم را مصرف نمی‌کنند.

این بازدید این چنین مکانیسم‌هایی را که امکان پذیر دچار باشد مورد او گفت و گو قرار می‌دهد و اشاره می‌کند که تعداد بسیاری از افراد منیزیم کافی را در رژیم غذایی خود مصرف نمی‌کنند.

این بازدید به چندین مسئله کلیدی در تاریخچه تحقیقات در رابطه منیزیم اشاره می‌کند. برای مدتی، فهمیدن این می بود که افتمنیزیم یک قضیه مهم نیست و اگر این چنین می بود، عمدتاً برای افرادی است که شرایطی دارند که بر توانایی بدن آنها برای جذب یا دفع منیزیم تأثیر می‌گذارد.

تحقیقات در اواخر دهه ۱۹۹۰ و اغاز دهه ۲۰۰۰ اغاز به حمایتاز این ایده کرد که منیزیم ناکافی رژیم غذایی تبدیل افتمنیزیم در بدن می‌شود. نتایج این چنین نشان داد که این افتامکان پذیر بر کارکرد قلبی عروقی تأثیر بگذارد.

این بازدید سپس خاطرنشان می‌کند که بعد از سال ۲۰۰۶، تعداد بسیاری از مطالعات اپیدمیولوژیک، رابطه‌ای بین منیزیم و شرایطی همانند سختی خون بالا، نارسایی قلبی و مرگ‌ومیر قلبی را نشان دادند.

داده‌های جدیدتر به این یافته‌ها اضافه شده است. تعداد بسیاری از مطالعات از سال ۲۰۱۸ به سپس نشان داده اند که حالت منیزیم با سختی خون بالا، سکته مغزی، بیماری عروق کرونر و ایسکمیک قلب، فیبریلاسیون دهلیزی، نارسایی قلبی، و عوارض قلبی و مرگ و میر رابطه معکوس دارد.

سپس در این بازدید او گفت و گو می‌شود که چطور افتمنیزیم امکان پذیر تبدیل مشکلات قلبی عروقی شود.

به گفتن مثال، افتمنیزیم امکان پذیر تبدیل استرس التهابی و استرس اکسیداتیو شود. برخی از داده‌ها این چنین از این ایده حمایتمی‌کنند که افتمنیزیم امکان پذیر علتسطوح غیر طبیعی چربی و مشکل در متابولیسم لیپید شود.

به طور کلی، این بازدید اهمیت مصرف منظم منیزیم را مشخص می کند و این که چطور منیزیم کافی امکان پذیر خطر مشکلات قلبی عروقی را افت دهد.

آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی،اجتماعی و تکنولوژی، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ایران وجهان را در وب سایت غروب شهر دنبال کنید.

محققان اصرار می‌کنند که برای سلامت کلی مهم است که منیزیم کافی در رژیم غذایی وجود داشته باشد. بدن از این ماده معدنی برای تعداد بسیاری از عملکردهای گوناگون از جمله کنترل سختی خون و این چنین انقباضات عضلانی منفعت گیری می‌کند. بهترین منبع های منیزیم سبزیجات با برگ‌های تیره همانند اسفناج یا چغندر و این چنین آجیل و دانه‌ها می باشند. بادام، بادام هندی، تخم کدو تنبل یا دانه چیا همه انها گزینه‌های عالی می باشند. لوبیا سیاه نیز منبع خوبی از این ماده معدنی می باشند.

دسته بندی مطالب
غروب شهر

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]