[ad_1]
غروب شهر
به نقل از خبرنگار خبرگزاری مهر، آسیه رضایی نیاسر، روانشناس در خصوص دلایل مهم پرخوری عصبی او گفت: این اختلال امکان پذیر ناشی از مشکلات روانشناختی، ژنتیکی و متابولیکی باشد.
او فرمود: در مواقعی که فرد دچار تنش و اضطراب میشود، مغز به جستوجو راهی برای افت این احساسات منفی است و خوردن غذا یکی از راههای سریع و دمدستی برای بهبود حالت روحی است.
این روان شناس در ادامه افزود: برخی افراد به علت وراثت و اثرات ژنتیکی زیاد تر مستعد این اختلال می باشند. معدود مواردی نیز وجود دارد که مشکلات متابولیکی همانند مقاومت به انسولین علتافزایش تمایل به مصرف کربوهیدراتها و شیرینیها میشود.
با اصرار بر این که نوع تفکر و حرکت افراد در ربط با غذا نیز نقش مهمی در ابراز پرخوری عصبی دارد، نظر داد: افرادی که به علت شخصیت خود دچار اضطراب و تنشهای زیاد می باشند، حتماً از مشاوره روانشناختی و در صورت نیاز دارودرمانی منفعت ببرند. این چنین برای افرادی که مشکلات اضطرابی و خلقی دارند، درمانهای تخصصی مورد نیاز است.
رضایی نیاسر با گفتن این که پرخوری عصبی میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که عمدتاً به مسائل روانشناختی و گاه ژنتیکی مرتبط است، تصریح کرد: تغذیه سالم و ورزش منظم میتواند به بهبود حالت روحی و افت پرخوری عصبی پشتیبانی کند.
او در ادامه او گفت: تنشها و اضطرابهای روحی، مغز را به سمت پرخوری میکشانند تا از این حالت ناخوشایند خارج شود. این چنین، مشکلات متابولیکی همانند مقاومت به انسولین نیز میتوانند علتافزایش تمایل به مصرف کربوهیدراتها و شیرینیها شود. در کنار این دلایل، نوع تفکر و حرکت افراد در ربط با غذا نیز نقش مهمی در ابراز پرخوری عصبی دارد.
این روان شناس در آخر پیشنهاد کرد: افرادی که دچار اضطراب و تنشهای زیاد می باشند، از مشاوره روانشناختی و در صورت نیاز دارودرمانی منفعت ببرند. این چنین، تغذیه سالم و ورزش منظم میتواند به بهبود حالت روانی و افت پرخوری عصبی پشتیبانی کند.
دسته بندی مطالب
غروب شهر
[ad_2]