[ad_1]
غروب شهر
به نقل از خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، این مطالعه، رژیم غذایی تقریباً ۱۶۴۰۰۰ نفر با میانگین سنی ۵۳ سال را جستوجو کرد که نزدیک به چهار پنجم آنها زن بودند. همه در یک مطالعه در حال انجام انجمن سرطان آمریکا با مقصد پیشگیری از سرطان ثبت نام کردند.
مقدار مصرف شیرینکنندههای مصنوعی توسط مردم- در بستهها، نوشیدنیها و ماست- همراه با انبوهی از مواد غذایی دیگر ردیابی شد. کیفیت رژیم غذایی کلی افراد با منفعت گیری از امتیاز رژیم غذایی انجمن سرطان آمریکا برسی شد.
این تحقیق نشان داد که با افزایش سطح شیرین کنندههای مصنوعی، کیفیت کلی رژیم غذایی مردم افت مییابد.
به گفتن مثال، این مطالعه نشان داد که افزایش مصرف شیرین کنندههای مصنوعی با مصرف کمتر میوهها و سبزیجات، اما غذاهای فرآوری شده زیاد تر مرتبط است.
اما چرا امکان پذیر اینچنین باشد؟
نویسنده مهم، «آلیسون سیلوتسکی»، استادیار علوم ورزشی و تغذیه در دانشگاه جورج واشنگتن، در این باره میگوید: «اگرچه شیرینکنندهها برای جایگزینی شکر افزودنی منفعت گیری خواهد شد، اما مطالعه ما مشخص می کند که مصرفکنندگان مواد غذایی و نوشیدنیهایی با جانشینهای شکر در حال مصرف دیگر غذاها و نوشیدنیهایی می باشند که دارای مواد مغذی بالایی نیستند، همانند چربیهای اشباع، سدیم و شکر افزودهشده.»
در واقع، در بیشترین سطح مصرف شیرین کننده مصنوعی- چهار وعده یا زیاد تر در روز – گمان داشتن یک رژیم غذایی با کیفیت پایین در افراد ۴۳ درصد زیاد تر از افرادی می بود که از جانشینهای شکر منفعت گیری نمیکردند.
نتیجه نهایی: مصرف کنندگان شیرین کنندههای غیر مغذی کیفیت رژیم غذایی کمتری داشتند.
دسته بندی مطالب
غروب شهر
[ad_2]