[ad_1]
غروب شهر
به نقل از خبرگزاری مهر، در نشستی که با وجود مدیر کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو و عبدالعظیم بهفر معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بر الزام بهکارگیری ادبیات مشترک در نظارتهای غذایی و شناسهگذاری محصولات غذایی بهمنظور افزایش شفافیت، ردیابی دقیقتر و ترقی ایمنی پافشاری کرد و از الزام تطبیق همه متولیان حوزههای گوناگون با این عمل سخن او گفت.
در این نشست روال نظارت بر فرآوردههای غذایی در استان خراسان رضوی توسط معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد به طور مفصل مورد بازدید قرار گرفت.
بهفر ضمن برسی و تحلیل نرم افزارهای نظارتی حاضر، از مقامات استانی خواست که در راستای اجرای دقیق و مؤثر نظارتها اطلاعات بیشتری را اراعه دهند.
وی در این جلسه به یکی از عمل های کلیدی برای بهبود نظارتها اشاره کرد و آن را «شناسه گذاری فرآوردههای غذایی» دانست.
او افزود: این سیستم امکان شفافیت زیاد تر در زنجیره فراهم و توزیع محصولات غذایی را فراهم میآورد و میتواند به طور چشمگیری در ترقی ایمنی و افت خطرات ناشی از مشکلات تشکیل یا توزیع اثرگذار باشد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد او گفت: فرآوردههای غذایی باید دارای شناسهای باشند که اطلاعات دقیقی درمورد تولیدکننده، تاریخ و مکان تشکیل، و دیگر ویژگیهای مهم فرآورده در آن گنجانده شود. این شناسهها به اختصاصی در مواقعی که نیاز به فراخوان یا بازدید سریع محصولات به وجود میآید، میتوانند به گفتن ابزاری قوی برای ردیابی و کنترل کیفیت در سطح گسترده عمل کنند.
وی این چنین بر اهمیت تشکیل یک «ادبیات مشترک» در بین نهادهای نظارتی و سازمانها پافشاری کرد.
بهفر در آخر خاطر نشان کرد که: هماهنگی و استانداردسازی راه حلهای نظارتی علتمیشود تا فرآیندهای نظارت به طور مؤثر تری در همه سطوح اجرایی به کار گرفته شوند. این چنین از مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد خواست که با همکاری زیاد تر و فعالتر با سازمان غذا و دارو، در راستای بهبود مستمر روندهای نظارتی و ترقی استانداردهای ایمنی، قدمهای مؤثری بردارند.
دسته بندی مطالب
غروب شهر
[ad_2]