[ad_1]
غروب شهر
به نقل از خبرگزاری مهر، میوههای آب دار، صیفی جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید.
از مصرف مایعات زیاد سرد پرهیز شود.
میوههای آب دار همانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار بسیاری آب و الکترولیت همانند پتاسیم، سدیم و منیزیم می باشند، به نگه داری اعتدال آب و الکترولیتهای بدن پشتیبانی و از دهیدراتاسیون (از دست دادن آب) جلوگیری میکنند.
مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم شربتی و ریحان، شربت خاکشیر و بید مشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی پیشنهاد میشود.
نوشیدن مایعات شیرین و کافئین دار که ادرار آور می باشند و جهت از دست دادن آب بدن خواهد شد، در فصل گرما و تابستان پیشنهاد نمیشود.
دسته بندی مطالب
غروب شهر
[ad_2]