پیشنهاد ‌های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی – غروب شهر

[ad_1]
غروب شهر

به نقل از خبرگزاری مهر، میوه‌های آب دار، صیفی جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید.

از مصرف مایعات زیاد سرد پرهیز شود.

میوه‌های آب دار همانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار بسیاری آب و الکترولیت همانند پتاسیم، سدیم و منیزیم می باشند، به نگه داری اعتدال آب و الکترولیت‌های بدن پشتیبانی و از دهیدراتاسیون (از دست دادن آب) جلوگیری می‌کنند.

مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم شربتی و ریحان، شربت خاکشیر و بید مشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی پیشنهاد می‌شود.

نوشیدن مایعات شیرین و کافئین دار که ادرار آور می باشند و جهت از دست دادن آب بدن خواهد شد، در فصل گرما و تابستان پیشنهاد نمی‌شود.

دسته بندی مطالب
غروب شهر

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی،اجتماعی و تکنولوژی، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ایران وجهان را در وب سایت غروب شهر دنبال کنید.

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]