مشکل خوانش BMI برای افراد بالای ۴۰ سال – غروب شهر

[ad_1]
غروب شهر

به نقل از خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، محققان از طریق اسکن‌های عمیق دریافتند که برخی از افراد بالای ۴۰ سال با BMI پایین‌تر امکان پذیر سطح چربی بالایی داشته باشند که آنها را به گفتن چاق طبقه بندی می‌کند.

این مطالعه مشخص می کند که استانداردهای شاخص توده بدنی برای چاقی امکان پذیر برای افراد بالای ۴۰ سال نیاز به تنظیم داشته باشد.

محققان دریافتند که با افزایش سن، ترکیب بدن افراد تحول می‌کند. در این مطالعه، برخی از افراد بالای ۴۰ سال که دارای امتیاز BMI کمتر از حد چاق برداشت خواهد شد، در قیاس با عضله، چربی بالایی داشتند.

محققان دانشگاه رم و دانشگاه عرب بیروت در لبنان، داده‌های ۴۸۰۰ بزرگسال را بازدید کرد.

شرکت کنندگان در مطالعه بر پایه شاخص BMI سازمان جهانی بهداشت تقسیم شدند:

• کم وزن یا بدون اضافه وزن/چاق: BMI ۱۸.۵-۲۴.۹

• اضافه وزن (۲۵.۰-۲۹.۹)

• چاق (۳۰.۰ و بالاتر)

سپس محققان از نوعی اسکن بدن به نام اسکن دوگانه جذب اشعه ایکس (DXA) برای بازدید درصد چربی بدن منفعت گیری کردند.

آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی،اجتماعی و تکنولوژی، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ایران وجهان را در وب سایت غروب شهر دنبال کنید.

مطابق استانداردهای BMI سازمان جهانی بهداشت، نزدیک به ۳۸ درصد از مردان و ۴۱ درصد از زنان در این مطالعه BMI ۳۰ یا بالاتر داشتند که می‌تواند آنها را به گفتن چاق واجد شرایط کند.

با این حال، آنها این اندازه گیری ها را با درصد چربی بدن قیاس کردند. آنها دریافتند که با دقت به اندازه گیری درصد چربی بدن، نزدیک به ۷۱ درصد از مردان و ۶۴ درصد از زنان واجد شرایط چاق می باشند.

محققان به این نتیجه رسیدند که برای افراد ۴۰ ساله و بالاتر، BMI ۲۷ استاندارد بهتری برای چاقی است، در روبه رو استاندارد جاری ۳۰ سازمان بهداشت جهانی.

از اینرو محققان نظر می‌کنند که استانداردهای BMI سازمان جهانی بهداشت برای چاقی باید برای بزرگسالان بین ۴۰ تا ۸۰ سال افت یابد.

کارشناسان هشدار خواهند داد که BMI دارای تعدادی نقص است، همانند عدم اندازه گیری توده عضلانی، و افراد بالای ۴۰ سال به طور کلی اغاز به از دست دادن عضله بدون چربی و افزایش چربی با افزایش سن می‌کنند.

دسته بندی مطالب
غروب شهر

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]