جمع آوری نمک‌های غیر مجاز از نانوایی ها/نمک نان باید یک درصد باشد – غروب شهر

[ad_1]

به نقل از خبرگزاری مهر، جعفر جندقی او گفت: نمک مصرفی باید استاندارد و خالص باشد، یعنی این که نمک تولیدی نشان استاندارد و سیب سلامت از وزارت بهداشت داشته باشد.

وی با اشاره به تبلیغات در خصوص نمک‌های دریا و نمک‌های رنگی، افزود: نمک‌ها با دقت به نوع ناخالصی که دارند امکان پذیر رنگ‌های مختلفی داشته باشند و تبلیغات در این خصوص فقط جهت صدمه به سلامت افراد می‌بشود.

جندقی او گفت: در بازدیدهای میدانی از نانوایی‌ها که بازرسان وزارت بهداشت انجام خواهند داد اگر به موارد غیر مجاز و استاندارد از نمک برخورد کنند، ضمن جمع آوری آنها؛ پیگیری‌های قانونی نیز انجام خواهد شد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت او گفت: نمک حاضر در نان باید یک درصد باشد و اگر در بازدیدهای میدانی که بازرسان وزارت بهداشت انجام خواهند داد به موارد غیر مجاز برخورد کنند، آن واحد صنفی مورد پیگرد قانونی قرار می‌گیرد.

[ad_2]

منبع